Hyra skåpbil

Hyra skåpbil – några användbara tips

Boka i god tid

Det finns många plus med att boka sin skåpbil i god tid. Du har större chans att få precis den biltyp du önskar och den extrautrustning som behövs.

Alla förare måste ha körkort

Alla personer som ska sitta vid ratten måste kunna uppvisa giltigt körkort när bilen hämtas. Det är viktigt att vi får helt korrekta personuppgifter och dokumentation för alla som ska köra bilen, annars kan det bli problem med försäkringen om något skulle inträffa.

Glöm inte extrautrustningen

Se till att alla åker säkert, ska barn åka med så måste du ha en bilbarnstol i rätt storlek. En GPS är också en bra idé och det är standard i de flesta hyrbilar idag. Glöm inte att planera vilken extrautrustning som du kommer att behövas, så att du kan boka den i god tid tillsammans med din skåpbil. På så sätt är allt klart när du ska hämta din bil.

Försäkring

Försäkringen är ofta en osäkerhetsfaktor för personer som hyr bil. Vi erbjuder en grundförsäkring, men kan också erbjuda tilläggsförsäkringar. Det är alltid en fråga om personlighet och vilken risk man som förare känner sig trygg med. Vi kan hjälpa dig att hitta en försäkringslösning som passar just dig när du ska hyra skåpbil.

Här kan du hyra skåpbil till företaget eller sommarsemestern